Registruj se!

Početnička pitanja i problemi

<<

jelenac

Korisnikov avatar

Android Geek

Pridružio se: Sub Jan 14, 2012 4:32 pm

Podelio: 31 zahvalnica

Ima: 5 zahvalnica

Telefon: Samsung Galaxy S3

Android OS: 4.1/4.2 Jelly Bean

Mobilni operater: Telenor

ROM: fabrički--opet

Post Pon Okt 29, 2012 1:48 pm

Re: Početnička pitanja i problemi

Vidiš a ja kupila app My Backup pro baš po savetu sa ovog foruma. Znači jedino mi ostaje da isprobam na nekoj aplikaciji, u krajnjem slučaju na Intesa mob,pa ako ne uspe lako mogu da zatražim novi kod...?
<<

j361g4

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Pridružio se: Ned Jan 23, 2011 9:50 pm

Podelio: 97 zahvalnica

Ima: 327 zahvalnica

Telefon: HTC One S

Mobilni operater: MTS

ROM: Dark Jelly S Edition 4.2.2

Post Pon Okt 29, 2012 2:05 pm

daleko od toga je je MBP loš, odličan je, ali TBP je "opasniji" za početnike, pa čak i za malo naprednije a radoznale :). Ima previše advanced sa kojima, ako zezneš nešto, neće baš biti veselo.
Pa isprobaj na nekoj aplikaciji koju ne koristiš tako često, ali ne vidim zašto ne bi radilo. A nove kodove možeš da dobiješ u svojoj banci, generisaće ti nove kroz push sms.
"Mene, ako me se sete za Dan bezbednosti sete, a ako ne, nikom ništa, to je bila moja građanska dužnost. Najveće zadovoljstvo bit će mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
<<

fox_87

Korisnikov avatar

Android Početnik

Pridružio se: Čet Okt 11, 2012 10:22 pm

Podelio: 9 zahvalnica

Ima: 1 Zahvalnica

Telefon: Huawei Ascend Y200

Android OS: 2.3 Gingerbread

Post Pon Okt 29, 2012 6:10 pm

PAGZLY je napisao:Da ne bi ponavljao, odgovor ti je u ovom postu... viewtopic.php?f=257&t=3372&start=140#p63032

e super,moze i ta opcija
<<

Drejk

Android Početnik

Pridružio se: Ned Mar 18, 2012 11:36 pm

Podelio: 4 zahvalnica

Ima: 0 Zahvalnica

Telefon: Samsung S5670 Galaxy Fit

ROM: Fabrički

Post Pon Okt 29, 2012 6:45 pm

Treba mi neka aplikacija koja zakljucava odredjene foldere. Trazio sam na marketu i nasao sam neke app ali sa njima moram svaku sliku posebno da zakljucavam. Postoji li neka koja zakljucava bas sam folder da cim prebacim sliku u taj folder ona da se automatski zakljuca?
<<

j361g4

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Post Pon Okt 29, 2012 8:02 pm

Mislim da to radi vaulty stock. Uglavnom, kucaj Google "android folder lock" ili "android secret folder", verujem da ćeš ih dosta naći.
"Mene, ako me se sete za Dan bezbednosti sete, a ako ne, nikom ništa, to je bila moja građanska dužnost. Najveće zadovoljstvo bit će mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
<<

Drejk

Android Početnik

Pridružio se: Ned Mar 18, 2012 11:36 pm

Podelio: 4 zahvalnica

Telefon: Samsung S5670 Galaxy Fit

Post Pon Okt 29, 2012 9:14 pm

Skinuo sam KeepSafe. Nije bas ono sto sam trazio da skriva foldere ali je mnoooogo jednostavnija i funkcionalnija od ostalih.
<<

stiw47

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Pridružio se: Sre Mar 23, 2011 6:56 pm

Podelio: 50 zahvalnica

Ima: 107 zahvalnica

Telefon: HTC Wildfire

ROM: SplashMOD v2.0

Post Uto Okt 30, 2012 10:44 am

leolili je napisao:Ljudi, upomoc!

Imam Huawei U8120 (Vodafone 845)

android 2.1

Eclaire

pa sam htela da instaliram ginger bread, nije upalilo, pa su mi objasnili da moram prvo da stavim froyo pa da ga rutujem pa tek onda. Medjutim nista ne uspevam. Lepo uradim restore factory settings i formatizujem SD. I prebacim Froyo na SD i kad a ributujem drzim volume up, answer button i power on i otvori mi reowery mod. I imam 4 ponudjene opcije kada selektujem update from sd card update.zip i pritisnem ok on samo ucita isti taj ekran. I tu se moji polkusaji uglavnom zavrsavaju. Uopste nisam videla da neko ima takav problem. Molim vas ako iko zna neka da neki savet... Hvala

Lesa je mislio da taj telefon nema ZVANICni update dalje od 2.1
Imao sam huawei u8110 pre oko godinu dana i jos tada je bilo vise 2.3 (gingerbread) romova na xda developers forumu. Znam da tada ada sam ih skidao i menjao svaki dan k'o carape, za svaki je pisalo da je za Huawei u8110/8120, pa isprobaj. A to sto ti nije uspelo iz recoveryja, nije uspelo zato sto ne moze to da se radi iz fabrickog recoveryja (plavi recovery menu sa 4 opcije, zar ne). Moras prvo da instaliras clockworkmod recovery, a o tome ima objasnjenja kolko oces u sekciji Huawei u8110 ovog foruma.
Na ovom svetu mogu da kažem što se dešava da nije istina...
<<

Ivannish

Android Novajlija

Pridružio se: Uto Okt 30, 2012 2:30 pm

Podelio: 0 Zahvalnica

Telefon: Samsung Galaxy Tab

Android OS: 2.2 Froyo

Post Uto Okt 30, 2012 2:46 pm

Imam Galaxy TAB P1000 sa android Froyo 2.2 pa sam hteo da isprobam gingerbread 2.3.6. Nisam lepo procitao uputstvo sa youtuba pa sam prvo rutovao telefon dok je na njemu bio Froyo (root je izgleda bio za gingerbread), a zatim sam instalirao Gingerbread i sad tablet nece da se ukljuci, samo pocetni ekran i onda crno.
Ako neko zna o cemu se radi molim da mi pomogne.
<<

VKasapin

Android Novajlija

Pridružio se: Ned Okt 28, 2012 1:43 pm

Podelio: 0 Zahvalnica

Telefon: - Nije u listi -

Android OS: 4.0 Ice Cream Sandwich

Mobilni operater: Telenor

Post Uto Okt 30, 2012 3:20 pm

Re: Back up and restore

Drustvo izzvinite ali ja sam nov na ovom sajtu.Telefon koji imam je Samaung Galaxy s Duos i nemam pojma koga da pitam vezano za neke probleme.Ako ima neki odgovor POMAGAJTE inace telefona nema u izboru modela....hvala unapred...pozzzz
Poslednji put menjao PAGZLY dana Uto Okt 30, 2012 3:24 pm, izmenjena samo jedanput
Razlog: PREBAČEN POST
<<

j361g4

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Post Uto Okt 30, 2012 3:35 pm

Re: Back up and restore

VKasapin je napisao:Drustvo izzvinite ali ja sam nov na ovom sajtu.Telefon koji imam je Samaung Galaxy s Duos i nemam pojma koga da pitam vezano za neke probleme.Ako ima neki odgovor POMAGAJTE inace telefona nema u izboru modela....hvala unapred...pozzzz

popuni prvo korisnički profil sa tačnim informacijama o telefonu, a onda lepo napiši o čemu se radi. Brikovala nam se kristalna kugla, inače bi i sami "videli" u čemu je tvoj problem ;)
PrethodniSledeća

Povratak na Android ćaskanje