. Ima previše advanced sa kojima, ako zezneš nešto, neće baš biti veselo.PAGZLY je napisao:Da ne bi ponavljao, odgovor ti je u ovom postu... viewtopic.php?f=257&t=3372&start=140#p63032
leolili je napisao:Ljudi, upomoc!
Imam Huawei U8120 (Vodafone 845)
android 2.1
Eclaire
pa sam htela da instaliram ginger bread, nije upalilo, pa su mi objasnili da moram prvo da stavim froyo pa da ga rutujem pa tek onda. Medjutim nista ne uspevam. Lepo uradim restore factory settings i formatizujem SD. I prebacim Froyo na SD i kad a ributujem drzim volume up, answer button i power on i otvori mi reowery mod. I imam 4 ponudjene opcije kada selektujem update from sd card update.zip i pritisnem ok on samo ucita isti taj ekran. I tu se moji polkusaji uglavnom zavrsavaju. Uopste nisam videla da neko ima takav problem. Molim vas ako iko zna neka da neki savet... Hvala
Android Novajlija
Pridružio se: Uto Okt 30, 2012 2:30 pm
Podelio: 0 Zahvalnica
Ima: 0 Zahvalnica
Telefon: Samsung Galaxy Tab
Android OS: 2.2 Froyo
Mobilni operater: MTS
ROM: Fabrički
Android Novajlija
Pridružio se: Ned Okt 28, 2012 1:43 pm
Podelio: 0 Zahvalnica
Ima: 0 Zahvalnica
Telefon: - Nije u listi -
Android OS: 4.0 Ice Cream Sandwich
Mobilni operater: Telenor
ROM: Fabrički
VKasapin je napisao:Drustvo izzvinite ali ja sam nov na ovom sajtu.Telefon koji imam je Samaung Galaxy s Duos i nemam pojma koga da pitam vezano za neke probleme.Ako ima neki odgovor POMAGAJTE inace telefona nema u izboru modela....hvala unapred...pozzzz

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 0 gostiju