Registruj se!

BrunoBlack [custom ROM]

<<

Filly

Korisnikov avatar

Android Geek

Pridružio se: Sub Jul 07, 2012 4:18 pm

Podelio: 27 zahvalnica

Ima: 10 zahvalnica

Telefon: Huawei Ascend G300

Android OS: 4.1/4.2 Jelly Bean

Mobilni operater: Vip

ROM: Shendu, ovaj poslednji :D

Post Sub Okt 27, 2012 10:13 pm

Re: BrunoBlack [custom ROM]

Ja nešto nisam siguran da je taj S3 rom baziran na B944 zaista postavio Bruno. (ili možda koristi više naloga na Modaco forumu)
<<

SterLu

Android Aktivista

Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 5:40 pm

Podelio: 8 zahvalnica

Ima: 4 zahvalnica

Android OS: 4.0 Ice Cream Sandwich

ROM: CM9 R8

Post Sub Okt 27, 2012 10:34 pm

Filly je napisao:Ja nešto nisam siguran da je taj S3 rom baziran na B944 zaista postavio Bruno. (ili možda koristi više naloga na Modaco forumu)

Nije ga on postavio nego neko drugi, a rom je napravio neki kinez...
<<

Marko021

Korisnikov avatar

Android Geek

Pridružio se: Sub Okt 06, 2012 11:37 pm

Podelio: 17 zahvalnica

Ima: 16 zahvalnica

Telefon: HTC Sensation

Mobilni operater: Telenor

ROM: Venom ViperS

Post Sub Okt 27, 2012 10:41 pm

Ja nesto nisam siguran da u tom romu osim teme i malo agresivnijeg memory management-a (sto se lako uradi sa system tweaker appom) ima ista izmenjeno u odnosu na stok huawei ICS rom. Ako ne racunamo prevod na srpski koji je Bruno uradio. Barem mi tako rece covek koji radi infusion rom. Mada realno, meni ovaj rom bolje radi...
<<

Filly

Korisnikov avatar

Android Geek

Pridružio se: Sub Jul 07, 2012 4:18 pm

Podelio: 27 zahvalnica

Ima: 10 zahvalnica

ROM: Shendu, ovaj poslednji :D

Post Ned Okt 28, 2012 9:40 am

Ono sto se sigurno razlikuje od stok huawei roma je da je izbacio gapps i da je neke aplikacije zamenio aplikacijama sa marketa
<<

sashko69

Korisnikov avatar

Prijatelj Foruma

Pridružio se: Čet Maj 31, 2012 7:49 pm

Podelio: 5 zahvalnica

Ima: 18 zahvalnica

Telefon: Samsung Galaxy S

Android OS: 2.3 Gingerbread

Mobilni operater: MTS

ROM: SauROM

Post Ned Okt 28, 2012 7:43 pm

Meni je sasvim dovoljno što je ubacio Volume key unlock i što su ikonice u podešavanjima u boji, brzina i odziv ekrana su ni bolji ni lošiji nekgo na drugim ROM-ovima, a i trajanje baterije je impresivno. Čekam samo da vidim da li će završiti portovanje na B944 jer pretpostavljam da će ga to dodatno poboljšati.
<<

Marko021

Korisnikov avatar

Android Geek

Pridružio se: Sub Okt 06, 2012 11:37 pm

Podelio: 17 zahvalnica

Ima: 16 zahvalnica

Telefon: HTC Sensation

ROM: Venom ViperS

Post Pon Okt 29, 2012 1:11 am

Filly je napisao:Ono sto se sigurno razlikuje od stok huawei roma je da je izbacio gapps i da je neke aplikacije zamenio aplikacijama sa marketa

izbacen je gapps bez koga recimo Viber ne radi. Tako da gapps svejedno moram da vratim :) Mnogo mi je vazniji Viber nego 40MB mesta na telefonu.
Aplikacije zamenjene onima sa marketa su stvar ukusa i nista vise. Meni se licno ni jedna zamena ne svidja, ali kao sto rekoh, stvar ukusa. Samsung "look" je prvo sto promenim, kao i vecina vlasnika samog samsunga koje znam :) Na stranu sto se huawei launcher ne moze porediti ni sa samsung launcherom, a kamoli sa ADW ili Apex/Nova varijantama ni po brzini ni po funkcionalnosti ;)

edit: volume up unlock sam brze-bolje ugasio. Kad slusam muziku dok trcim telefon mi se non stop otkljucava, a to dovodi do nasumicnog pritiskanja "tastera" na lock screen-u, najcesce stopiranje ili menjanje pesama posto mi je ukljucen lockscreen widget za plejer :S Tako da je i to individualna stvar...

Nemojte me razumeti pogresno, nista ne kritikujem, samo ukazujem na to da sto je nekom dobro, drugom mozda i nije. Da sam znao da je ovo stock huawei ICS rom, modovo bi ga sam :) Ja sam mislio da je ovaj rom modovan i na drugim nivoima osim kvazi samsung wannabe teme i par aplikacija pa sam ga zato i stavio :) Sad sam ga podesio kako se meni svidja i necu vise da menjam romove dok ne izadje krsten CM10...ili neki spektakularni rom :) (u sta sumnjam)
<<

sashko69

Korisnikov avatar

Prijatelj Foruma

Post Pon Okt 29, 2012 2:27 pm

Ja nit' trčim, nit' slušam muziku na telefonu tako da mi je ta opcija mnogo dobra. :foot:
<<

korgmaster

Korisnikov avatar

Android Novajlija

Pridružio se: Pet Maj 25, 2012 12:26 pm

Podelio: 6 zahvalnica

Ima: 1 Zahvalnica

ROM: CM10 R3

Post Pon Okt 29, 2012 8:45 pm

Ako je nesto mnogo ocigledno, a to je da baterija na ovom rom-u definitivno duze traje od svih koje sam probao do sad... Sto se mene tice, pohvale. Izgled - kome se ne svidja moze da promeni, to je bar lako...

Problem koji ja imam je da uopste ne mogu da vidim tumbnail u Marketu, niti u Friendcaster app za FB i sl.... Da li neko zna sta je problem? Kada skidam nesto sa marketa, znaci mi da vidim slicku, da vidim kako app izgleda... Ni jedna slicica nece da se otvori, cak ni example video za bilo koju aplikaciju sa marketa... Cak i kad otvorim bilo koju listu (top free, ili installed ili koju god) ne vidim ikonice aplikacija... Ni pocetna strana na Market app - nista - gde god da postoji slichica - ne vidi se...
<<

sashko69

Korisnikov avatar

Prijatelj Foruma

Post Pon Okt 29, 2012 11:03 pm

Isti slučaj, s tim što mi se čini da su se u početku slike normalno videle a sad ih nema. U principu mi ne smeta pošto ionako uglavnom na Play idem preko kompa pa odatle skidam apikacije na telefon, ali eto čisto da prijavim. Baterija mi, inače, upravo uspešno okončava peti dan i večeras ide na punjač. Ako je i za vajdu - dosta je! 8-)
<<

brunoblack

Korisnikov avatar

Prijatelj Foruma

Pridružio se: Pon Jul 25, 2011 12:28 am

Podelio: 0 Zahvalnica

Ima: 142 zahvalnica

ROM: ICS 4.0.4 svojeručni rad

Post Pon Okt 29, 2012 11:43 pm

U ovom romu je editovam framework,permission,kernel,default.prop,init.d,lib fajlovi,etc-***.so fajlovi,data..itd
Da bi dobio to sto i kako je u V4...
I kod mene nece da prikaze ikone na marketu,nesto nije ocigledno kako treba.posto nisam kuci evo 5ti dan a necu biti jos narednih 7dana,nisam u mogucnosti da popravim rom...ko zeli neka proba instalirati full gapps,oficijalni za ics,mozda to resi problem neprikazivanja ikona na marketu..
PrethodniSledeća

Povratak na Huawei Ascend G300