Filly je napisao:Ono sto se sigurno razlikuje od stok huawei roma je da je izbacio gapps i da je neke aplikacije zamenio aplikacijama sa marketa
izbacen je gapps bez koga recimo Viber ne radi. Tako da gapps svejedno moram da vratim

Mnogo mi je vazniji Viber nego 40MB mesta na telefonu.
Aplikacije zamenjene onima sa marketa su stvar ukusa i nista vise. Meni se licno ni jedna zamena ne svidja, ali kao sto rekoh, stvar ukusa. Samsung "look" je prvo sto promenim, kao i vecina vlasnika samog samsunga koje znam

Na stranu sto se huawei launcher ne moze porediti ni sa samsung launcherom, a kamoli sa ADW ili Apex/Nova varijantama ni po brzini ni po funkcionalnosti

edit: volume up unlock sam brze-bolje ugasio. Kad slusam muziku dok trcim telefon mi se non stop otkljucava, a to dovodi do nasumicnog pritiskanja "tastera" na lock screen-u, najcesce stopiranje ili menjanje pesama posto mi je ukljucen lockscreen widget za plejer :S Tako da je i to individualna stvar...
Nemojte me razumeti pogresno, nista ne kritikujem, samo ukazujem na to da sto je nekom dobro, drugom mozda i nije. Da sam znao da je ovo stock huawei ICS rom, modovo bi ga sam

Ja sam mislio da je ovaj rom modovan i na drugim nivoima osim kvazi samsung wannabe teme i par aplikacija pa sam ga zato i stavio

Sad sam ga podesio kako se meni svidja i necu vise da menjam romove dok ne izadje krsten CM10...ili neki spektakularni rom

(u sta sumnjam)