Registruj se!

Razni problemi sa LG P990 2X

<<

aZZo

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Pridružio se: Uto Nov 16, 2010 8:28 pm

Podelio: 0 Zahvalnica

Ima: 370 zahvalnica

Telefon: ZTE Grand X

Android OS: 4.0 Ice Cream Sandwich

Mobilni operater: Telenor

ROM: Nije fabrički

Post Sub Okt 13, 2012 9:26 am

Re: Cudan problem...... :)

Ako se greje toliko da se restartuje taj telefon nije ispravan. Pogotovo ako si ga slao na servis a oni su kao nešto uradili. Reklamiraj, traži drugi. Ko zna šta može da se desi sa njim. Dešava se da eksplodira baterija u toku razgovora. Vrati, tuži, moja preporuka. Ili ako si majstor da ga rastaviš i da proveriš gde se greje, da nema neki kratak spoj, pošto hoće da se i to desi pa se baterija prazni a snaga odlazi na to mesto gde je spoj i greje.
ıllıllı aZZo ıllıllı
ako vam već ne radi mozak, radi vam Pretraga!
<<

wucinac

Korisnikov avatar

Android Početnik

Pridružio se: Čet Okt 06, 2011 9:03 am

Podelio: 2 zahvalnica

Ima: 10 zahvalnica

Telefon: LG Optimus 2x P990

Android OS: 4.1/4.2 Jelly Bean

Mobilni operater: MTS

ROM: CM10 ParanoidAndroid

Post Ned Okt 14, 2012 7:38 pm

theredkingdoms je napisao:pozdrav, vidim na forumu da ste malo bolje upuceni oko telefona . imam jedan problem pa ako mozete da mi pomognete bio bih vam zahvalan
Problem je ovakav znaci prilikom koriscenja telefona lg p990 telefon se svremena na vreme zagreje toliko da se automatski restartuje
kupio sam ga u MTS i slao na servis medjuttim oni su samo preinstalirali sistem i kao greje se do normale , medjutim meni nastavlja opet isto da se desava pa ako mozete da mi pomognete sa nekim savetom sta i kako
Unapred hvala

salji ga 3 puta na servis zbog istog kvara i posle treceg servisa ako se ponovi kvar trazi nov telefon. ja sam tako zamenio SE Xperia Mini za Mini Pro. tri servisa i nisu otklonoli kvar znaci nov telefon.
ako nemaju isti dobijas drugi model u tom cenovnom rangu.
LG Optimus 2X PARANOIDANDROID 4.1.2
Xperia Mini Pro PARANOIDANDROID 4.1.1
LG Optimus GT540 CM9.1 4.0.4
Samsung Spica 2.2.2 SGM B2.1
<<

Zlokas

Korisnikov avatar

Prijatelj Foruma

Pridružio se: Čet Okt 13, 2011 11:44 am

Podelio: 64 zahvalnica

Ima: 55 zahvalnica

Telefon: Samsung Galaxy Note II

ROM: Fabricki JB 4.1.2

Post Uto Okt 23, 2012 7:15 pm

Idealna tema za jos jedan cutan probelm koji imam na ovom novom romu.
Znaci zajebava me opcijaGoogle Voice typing koja je u Language Options,znaci to je potvrdjeno ili ti cekirano,ja to ponistim i nakon nekog vremena se to ponovo samo od sebe opet cekira,odem u Link2Sd da nadjem to ali ga nema,imam voice search koji sam obrisao i sve sto sam mogao naci od bilo kakvih glasovnih opcija sam obrisao ali se ovo samo od sebe svaki put potvrdi i nikako nemogu da ga se otarasim jer mi se svaki put kad pisem sms na tastaturi pojavljuje opcija sa mikrofonom.
Imali neko resenje za ovo.
<<

Gandaf

Android Aktivista

Pridružio se: Pet Avg 03, 2012 12:24 am

Ima: 7 zahvalnica

Post Sre Okt 24, 2012 9:03 pm

Koju tastaturu koristiš? Obično među opcijama tastature postoji opcija da se isključi Voice tj. da se ukloni to dugme sa mikrofonom.
<<

Zlokas

Korisnikov avatar

Prijatelj Foruma

Post Čet Okt 25, 2012 7:50 am

Koristim tastaturu koja je dosla uz rom i u sistemskim pdesavanjima postoji opcija da se to iskljuci,sto i uradim ali se to ponovo vraca samo od sebe,znaci nakon nekog kraceg vremena se ta opcija opet sama od sebe aktivira,na predhodnim romovima sam preko Link2SD sve sto je bilo vezano za Voice odmah deinstalirao,no medjutim u ovom romu kod tih opcija oko tastature to postoji ali taj Voice nema ga nigde u Link2SD da ga nadjem i obrisem.
<<

Zlokas

Korisnikov avatar

Prijatelj Foruma

Post Pet Okt 26, 2012 9:47 am

Evo i slike da bolje docaram sugavi problem:

Slika

Znaci to sto sam crvenim obelezio jednsotavno kad iskljucim samo se ponovo ukljucuje,zna li neko resenje da se jednom iskljuci za sva vremena.
<<

Gandaf

Android Aktivista

Pridružio se: Pet Avg 03, 2012 12:24 am

Ima: 7 zahvalnica

Post Pon Okt 29, 2012 12:27 am

Ne znam o lemu je reč, možda da pokušaš sa drugom tastaturom. SwiftKey 3 je odlična.

Nego, imam problem sa FM Radiom, pri korišćenju istog zvuk u slušalicama je toliko tih da se na ulici maltene ništa ne čuje (Volume je na maksimumu). Je l' ovo samo kod mene ili?
<<

Zlokas

Korisnikov avatar

Prijatelj Foruma

Post Uto Jan 01, 2013 1:36 pm

Re: Razni problemi sa LG P990 2X

Dal je neko primetio da na fabrickom stock romu ICS 4.0.4 ima problem sa laromom,nesto sam malo citao o tome na XDA ali se to spominje samo u par postova,sinoc ja sebi prvi put navijem alarm posto sam ujutro morao ici odraditi liniju na poslu,kad ono ladno alarm se nije ukljucio,cim sam otkljucao ekran onda je poceo da se javlja,rekoh nesto se mzoda zbunilo,probam ja ponovo naviti alarm na drugo vreme kad on opet nece da se oglasi,al cim se ekran otkljuca onda se oglasi i tako svaki put.
Dali se ovo jos nekom desava i imali nekog resenja ili se sa marketa mora skidati neki drugi. :foot:
Prethodni

Povratak na LG Optimus 2X P990