Android Novajlija
Pridružio se: Pon Avg 06, 2012 10:41 am
Podelio: 0 Zahvalnica
Ima: 0 Zahvalnica
Telefon: - Nije u listi -
Mobilni operater: MTS
ROM: Fabrički
Android Novajlija
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 9:14 pm
Telefon: HTC HD2
Android OS: 2.3 Gingerbread
acimks1983 je napisao:Pozdrav svima....imam problem sa ovim tel.
A to je da, barem ja tako mislim i zakljucio da tel posle nekog jaceg koriscenja, malo duze net, razgovor i tome slicno, da se tel zagreje i onda zakuca. Ni da makne, moram da vadim bateriju. Posle toga ne mogu da mu podignem sistem, pustim neko vreme da se ohladi pa ga ukljucim. Znaci radi normalno do tog trenutka. Ako ima neko neki savet, bio bih mu veoma zahvalan. Tel je kao nov, bez tacke. Sa t-mobile mreze je i na windowsu.

Android Novajlija
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 9:14 pm
clyder je napisao:acimks1983 je napisao:Pozdrav svima....imam problem sa ovim tel.
A to je da, barem ja tako mislim i zakljucio da tel posle nekog jaceg koriscenja, malo duze net, razgovor i tome slicno, da se tel zagreje i onda zakuca. Ni da makne, moram da vadim bateriju. Posle toga ne mogu da mu podignem sistem, pustim neko vreme da se ohladi pa ga ukljucim. Znaci radi normalno do tog trenutka. Ako ima neko neki savet, bio bih mu veoma zahvalan. Tel je kao nov, bez tacke. Sa t-mobile mreze je i na windowsu.
Ne bi smelo tako nesto da se dogadja. Mozda postoji neki hardverski problem koji to uzrokuje, procesor, losa baterija......ako znas nekog ko ima HD2 mogao bi da probas drugu bateriju.
Najbolji nacin da proveris je da uradis fabricki reset pa da vidis da li se to i dalje dogadja. Ako se ponavlja i tad potrazi pomoc u nekom servisu..
malo pitanje: Zasto windows pobogu
Android Novajlija
Pridružio se: Pon Avg 13, 2012 8:07 am
Mobilni operater: Telenor
ROM: Nexus HD2
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju