Registruj se!

HTC HD2 - potrebna pomoć

<<

impreziv

Android Novajlija

Pridružio se: Ned Mar 04, 2012 4:14 pm

Podelio: 1 Zahvalnica

Ima: 0 Zahvalnica

Telefon: - Još uvek nemam Android telefon -

Mobilni operater: MTS

ROM: Fabrički

Post Ned Jun 24, 2012 4:07 pm

Re: HTC HD2 - potrebna pomoć

Imam na hd2 instaliran cm7 rom i android 2.3.7 ,pa sam probao da instaliram ice cream sandwich medjutim nije hteo jednostavno posle instalacije pise HTC i onda se restartuje i tako u krug.Sta da radim?
<<

lesa0208

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Pridružio se: Pet Avg 13, 2010 2:12 pm

Podelio: 21 zahvalnica

Ima: 146 zahvalnica

Telefon: LG Nexus 4

Android OS: 4.1/4.2 Jelly Bean

Mobilni operater: Vip

ROM: Neki cu da flesujem

Post Ned Jun 24, 2012 11:26 pm

Da procitas malo forum i vidis sta se radi kada telefon upadne u boot-loop.... Po milioniti put pisano ovde kada telefon upadne u boot-loop potrebno je odraditi wipe iz recovery-a (sve wipe koje imaju tu) i ponovo flesovati rom koji si predhodno imao u tvom slucaju CM7
Ne odgovaram na PM!!!! Sve sto imate da pitate pitajte preko foruma.

We live in the era of the smart phones and stupid people.
<<

urosh1

Android Novajlija

Pridružio se: Pon Avg 06, 2012 10:41 am

Podelio: 0 Zahvalnica

Telefon: - Nije u listi -

Post Pon Avg 06, 2012 10:50 am

Pozdrav ,

Nisam našao temu o HTC Mozzart telefonu, pa sam odlučio da ovde napišem jer je HD2 isto Windows telefon.
Da li je moguće da se instalira Android na HTC Mozzart telefonu , fabrički je Win Mobile 7 ?
<<

j361g4

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Pridružio se: Ned Jan 23, 2011 9:50 pm

Podelio: 97 zahvalnica

Ima: 326 zahvalnica

Telefon: HTC One S

ROM: Dark Jelly S Edition 4.2.2

Post Pon Avg 06, 2012 12:30 pm

Mislim da je odgovor i dalje isti kao i sa SK ;)
Trenutno se može samo debrend i da se stavi neki custom winblows rom, tipa nextgen, dynamics, NewTech, Deepshining...
"Mene, ako me se sete za Dan bezbednosti sete, a ako ne, nikom ništa, to je bila moja građanska dužnost. Najveće zadovoljstvo bit će mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
<<

acimks1983

Android Novajlija

Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 9:14 pm

Telefon: HTC HD2

Android OS: 2.3 Gingerbread

Post Čet Sep 20, 2012 3:49 pm

Pozdrav svima....imam problem sa ovim tel.
A to je da, barem ja tako mislim i zakljucio da tel posle nekog jaceg koriscenja, malo duze net, razgovor i tome slicno, da se tel zagreje i onda zakuca. Ni da makne, moram da vadim bateriju. Posle toga ne mogu da mu podignem sistem, pustim neko vreme da se ohladi pa ga ukljucim. Znaci radi normalno do tog trenutka. Ako ima neko neki savet, bio bih mu veoma zahvalan. Tel je kao nov, bez tacke. Sa t-mobile mreze je i na windowsu.
<<

clyder

Korisnikov avatar

Android Geek

Pridružio se: Pet Apr 29, 2011 3:48 pm

Podelio: 8 zahvalnica

Ima: 16 zahvalnica

Telefon: Samsung Galaxy S3

Mobilni operater: Telenor

ROM: stock

Post Čet Sep 20, 2012 4:06 pm

acimks1983 je napisao:Pozdrav svima....imam problem sa ovim tel.
A to je da, barem ja tako mislim i zakljucio da tel posle nekog jaceg koriscenja, malo duze net, razgovor i tome slicno, da se tel zagreje i onda zakuca. Ni da makne, moram da vadim bateriju. Posle toga ne mogu da mu podignem sistem, pustim neko vreme da se ohladi pa ga ukljucim. Znaci radi normalno do tog trenutka. Ako ima neko neki savet, bio bih mu veoma zahvalan. Tel je kao nov, bez tacke. Sa t-mobile mreze je i na windowsu.

Ne bi smelo tako nesto da se dogadja. Mozda postoji neki hardverski problem koji to uzrokuje, procesor, losa baterija......ako znas nekog ko ima HD2 mogao bi da probas drugu bateriju.
Najbolji nacin da proveris je da uradis fabricki reset pa da vidis da li se to i dalje dogadja. Ako se ponavlja i tad potrazi pomoc u nekom servisu..

malo pitanje: Zasto windows pobogu :)
<<

acimks1983

Android Novajlija

Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 9:14 pm

Post Čet Sep 20, 2012 4:57 pm

clyder je napisao:
acimks1983 je napisao:Pozdrav svima....imam problem sa ovim tel.

Ne bi smelo tako nesto da se dogadja. Mozda postoji neki hardverski problem koji to uzrokuje, procesor, losa baterija......ako znas nekog ko ima HD2 mogao bi da probas drugu bateriju.
Najbolji nacin da proveris je da uradis fabricki reset pa da vidis da li se to i dalje dogadja. Ako se ponavlja i tad potrazi pomoc u nekom servisu..

malo pitanje: Zasto windows pobogu :)

Tel uvek posle malo aktivnijeg koriscenja zakuca,kada se ne koristi a ukljucen je, radi ok, ali kada ukljucim bilo sta sto ga optereti zamrzne sliku. Moram da sacekam malo pa da ga upalim i tako uvek. Bio je u servisu, flesovali ga ali i kod njega se javio problem u toku procesa. Uzeo sam ga posto mi je rekao da pa isprobam, radio sve ok sve dok ga malo ne opteretim i tako sve u krug.
Ako proradi a nadam se da mu ima leka prebacicu ga na android.....
<<

mike86

Korisnikov avatar

Android Novajlija

Pridružio se: Pon Avg 13, 2012 8:07 am

Mobilni operater: Telenor

ROM: Nexus HD2

Post Uto Sep 25, 2012 7:54 am

Da se umesam i ja na ovu temu...druze to sto si opisao oko ˝zamrzavanja˝ meni se isto desavalo bas kako si opisao i na zalost kod mene je bilo da mi je crkla ploca (tj.procesor koji je na ploci). To tada nisam znao pa sam ubacivao razne romove jer sam mislio da je softverski ali dzabe. Odneo sam ga na servis u Telenoru (srecom imao sam garanciju) i utvrdili su da je crkla ploca. Zamenili je i od tada sljaka kao lud...oko 1,5god. E sad ja mislim..poprilicno sam siguran da sam mozda i ja doprineo da se to desi jer sam tada dosta koristio navigaciju, a bilo je leto, u autu vrucina i mob mi je bio direktno na suncu nekoliko sati. Da skratim pricu zagrejao se kao ringla i zablokirao (do tada nikad nije,znaci prvi put). Naravno izvadim bateriju, ubacim i sve ˝kao˝ ok, ali od tada je sve cesce poceo da ˝zakucava˝i kroz mesec,dva sam izgubio zivce...ostalo sam ti rekao. Od tada pazim na temperaturu da cim predje 41/42 ostavim ga da se ohladi i zasad je sve ok
<<

Milos08.

Android Novajlija

Pridružio se: Čet Sep 27, 2012 10:01 am

Podelio: 12 zahvalnica

Post Čet Sep 27, 2012 10:11 am

Pozdrav..
Kada se javim na telefon zavibrira mi 2-3 puta i tek onda mogu da pricam ..Pre mi nije tako bilo.. Ocu to da popravim da mi ne vibrira stalno.. I tokom razgovora.. Pricam sa nekim i sam od sebe odjednom krene da vibrira.. zavibrira tako 2-3 puta za redom i posle opet i kad prekidam vezu on zavibrira vise puta.. Znaci sam od sebe nista ne diram.. U cemu je tu problem? Kako to da resim..? Mnogo me nervira to vibriranje.. smeta previse..
Probao sam vibraciju da iskljucim i nista.. ne vredi.. Znaci koristim telefon par meseci i to mi se nije desavalo i sad odjednom sam od sebe poceo tako da zeza..
<<

lesa0208

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Pridružio se: Pet Avg 13, 2010 2:12 pm

Podelio: 21 zahvalnica

Ima: 146 zahvalnica

Telefon: LG Nexus 4

Mobilni operater: Vip

ROM: Neki cu da flesujem

Post Čet Sep 27, 2012 1:41 pm

Odradi riflesh roma i to je to.
Ne odgovaram na PM!!!! Sve sto imate da pitate pitajte preko foruma.

We live in the era of the smart phones and stupid people.
PrethodniSledeća

Povratak na HTC HD2