Pet Sep 28, 2012 7:44 pm od AleX
Ne, nije fabricka. Fabricka je odavno bacena. Fabricka je kineska i mnoge slike i muziku mi je korumpirala.
Kartica mi nije felericna.
Ovo je vec sedmi put da dizem sistem. Kad se restartuje telefon, nema nijedne sa marketa instalirane aplikacije, a ni nekih koje su tu po defaultu.
Nije ovo nista novo.
Ovo nije nista naivno, takodje.
Najsladje od svega mi je da citam odgovore u toku googlovanja. Kao prvi odgovor na svakoj temi ovakvog sadrzaja uvek je nesto levo, u fazonu, da nije kartica, da nije link2sd, da li si izvadio bateriju, da nije do app drawer-a, da te nije danas poterao neki maler i slicno?!
Mislim da je ovo jedan vrlo postojan problem, a da ga nazalost niko ne prepoznaje.
Obratio bih se Google-u licno, ali ne mogu, ko mi je kriv sto sam kupio kineza na kome jedino pristojno radi custom ROM.
Sam razmisljah vise na ovu temu. Vidim da su aplikacije prisutne u System > Application settings > Manage applications.
Medjutim, nisu u listi prisutne pod istim imenom, nego npr. com.operamini, sta znam, te nemaju ni svoju ikonicu, nego default zelenu.
Ako je koja aplikacija bila shortcut na ekranu, onda je takodje zelena ikonica i ne moze se pokrenuti.
Posto su prisutne u manageru, verujem da one fizicki postoje u memoriji, ali da je "nesto pogresno povezano", ili "se otkacilo". Da je windows u pitanju, rekao bih da je greska u Registry-ju.
Sta da radim?