Pozz forumasi. Bio sam malo manje aktivan u poslednje vreme na ovom forumu, ali evo sada sa vremena na vreme udjem da vidim sta ima novo za mog ljubimca. Imam vec duze vreme jedan problem, na koji sam vec navikao ali bih ga zeleo resiti. Nisam siguran da li je do roma, ili do telefona. Inace, imam QME 2.0 rom, sa kernelom na 787 mhz. Naime, kada smanjim Media volume do kraja, pa zatim udjem u neku aplikaciju , ili bilo sta gde se pokrene pesma, ali zbog iskljucenog zvuka se ne cuje, kod mene se cuje sum. Nije to neki preglesan sun, dosta je tih, i kada priblizim uhu zvucnik telefona, kao da cujem rad nekog ventilatora. Ima li neko slican problem
Alcatel OneTouch 992D | Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich | ColD ROM 4 -> Waiting for Custom Rom :)
To je do roma, ja imam QME 1,9 i isto se desava. Cak i kad odsvira neku melodiju ili zvono poruke, ostane jedno 3 sekunde shum da se cuje. To nije bilo na ostalim romovima. Mislio sam da je do onog ekvilajzera sto je instaliran ali sam ga izbacio i nista se nije promenilo. Tako je kako je, i sad mi vise i ne smeta.
Nisam probao Marinu, tako da ne mogu da ti odgovorim. Vecina ljudi ovo i ne primeti. Ja radim sa zvukom pa vrlo lako raznorazne sumove cujem i kad ne treba Preporucujem ti da ignorises, jer je QME jako dobar rom da bih ga menjao zbog malo problema sa zvukom