Android Novajlija
Pridružio se: Sre Avg 22, 2012 4:58 pm
Podelio: 0 Zahvalnica
Ima: 0 Zahvalnica
Telefon: Huawei Ascend G300
Android OS: 2.3 Gingerbread
Mobilni operater: Telenor
ROM: Fabrički
cak ga i ne korstim sad nesto extremno puno,protok date je uglavnom ukljucen jer imam neogranicen net,wifi iskljucen,ekran se gasi nakon 30sec,osvetljenje skoro minimum i opet baterija ne moze da izgura ceo dan,citao sam i o nekoj kalibraciji ali za to treba da se rutuje telefon a onda mi ode garancija..jel zna neko sta da cinim ? prezlameeen je napisao:Ljudi kad je poskupeo telefon u Telenoru? Pre neki dan je bio 6000 na Prenesi i Surfuj 500, sad je 9000! Mislim da je to previse. U Vipu je jos uvek stara cena.
Android Novajlija
Pridružio se: Sre Avg 22, 2012 4:58 pm

m2pc je napisao:Uff iskreno ovo mi je prvi android i ne znam sta je konkretno taj lancer ? widgeta ima za vreme,za google,od telenora za stanje na racunu,sat,player za muziku i to je to..antivirus i task kiler nemam..hmm malo mi cudno zasto osvetljenje na najjace ?

Android Novajlija
Pridružio se: Sre Jul 04, 2012 9:56 pm
Telefon: - Još uvek nemam Android telefon -
Android Novajlija
Pridružio se: Pet Jun 22, 2012 7:14 am
Mobilni operater: Vip
)copla je napisao:Neko je pitao oko problema da se slabo cuje kod sagovornika, kod mene je bio taj problem pa sam radio reklamaciju telefona kod VIP-a gde su mi zamenili microfone i reinstall OS-a verovatno ubacili i neki patch jer mi dosta bolje radi return, mada i iskljucivanje DUAL MIC opcije pomaze dosta mada onda vecinom cujem odjek mog govora a sa druge strane mi kazu da dosta jace cuju zvukove okoline npr. vetra sto ume dosta da smeta.
Pozzz
Povratak na Huawei Ascend G300
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju