Karadjordje je napisao:Koliko znam, sve se brise, tj "user data", tako barem stoji na uputstvu, a sto se tice root-a, i on se gubi.
scofield je napisao:Skinuo, prebacio na karticu ali nece da se instalira, samo izbaci failed.
Da nije do kartice? Ako moze pomoc.
scofield je napisao:Skinuo, prebacio na karticu ali nece da se instalira, samo izbaci failed.
pejicgoran je napisao:Na oficialnom ics-u snimanje videom je 640x480 ali to se ispravlja sa fix-om pomocu root explorera,a takodje i melodije zvona i obavestenja najbolje je pomocu root explorera staviti u sistem/media/audio.Jako mi je cudno kako nadlezni u Huaweju nemaju sluha za ova dva baga koja im se vuku jos od pocetka.
stevan10 je napisao:scofield je napisao:Skinuo, prebacio na karticu ali nece da se instalira, samo izbaci failed.
Kod mene isti slucaj...
2SaiNt4U je napisao:pejicgoran je napisao:Na oficialnom ics-u snimanje videom je 640x480 ali to se ispravlja sa fix-om pomocu root explorera,a takodje i melodije zvona i obavestenja najbolje je pomocu root explorera staviti u sistem/media/audio.Jako mi je cudno kako nadlezni u Huaweju nemaju sluha za ova dva baga koja im se vuku jos od pocetka.
noob pitanjca, sorry ako smaram
Instalirao sam ovaj zvanicni B934 update,
da li trebam posebno jos "otkljucavati root" i kako? Naravno, hteo bi da mogu snimati video u vecoj rezi i kvalitetu nego sto je to fabricki dozvoljeno jer je sam hardware sigurno dovoljno jak da to obezbedi.
Nakon instalacije ovog update-a, ne mogu da nadjem fabricki weather widget!? ili neki digitalni sat, vec samo jedan analogni totalno nefunkcionalan... help?
Povratak na Huawei Ascend G300
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju