Re: Pitanja i Problemi
probaj sa ovim textom
treba ti neki prilicno star telefon (pozeljno sa monohtomatskim ekranom),oni imaju opciju da uneses svoj broj gde treba.
Razlog: LINKOVI U CODE TAG

Android Novajlija
Pridružio se: Ned Avg 07, 2011 11:17 am
Podelio: 0 Zahvalnica
Ima: 0 Zahvalnica
Telefon: HTC Wildfire
Mobilni operater: MTS

Zeleni je napisao:Imam mali problem sa Viber-om! Prilikom pisanja poruke ima funkcija da pokazuje tacnu lokaciju odakle je pisana poruka! Meni na Skate-u nije tacna! (Koristim iGO navigaciju koja je stvarno tacna pa predpostavljam da nije u pitanju neki kvar) Devojka mi postaje sumnjiva pa bi zato zamolio svakog ko zna kako da se resi ovaj problem!![]()
Unapred hvala!!
zule73 je napisao:da li postoji nacin da se obrisu "visak" aplikacije na stock telenor romu.posto ima nekih gluposti koje nicemu ne sluze a trose memoriju.telefon je rootovan.
aZZo je napisao:Zeleni je napisao:Imam mali problem sa Viber-om! Prilikom pisanja poruke ima funkcija da pokazuje tacnu lokaciju odakle je pisana poruka! Meni na Skate-u nije tacna! (Koristim iGO navigaciju koja je stvarno tacna pa predpostavljam da nije u pitanju neki kvar) Devojka mi postaje sumnjiva pa bi zato zamolio svakog ko zna kako da se resi ovaj problem!![]()
Unapred hvala!!
1. Ako koristiš Mobile network, lokacija se odredjuje putem bazne stanice (odašiljača,antene)
2. AKo korištiš Wifi network , lokacija se određuje putem Wifi rutera
3. dok koristiš GPS + jedan od ova dva vida konekcije, lokacija se odredjuje putem GPS pozicije, koja je najtačnija.
Pozz
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju