Registruj se!

Početnička pitanja i problemi

<<

j361g4

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Pridružio se: Ned Jan 23, 2011 9:50 pm

Podelio: 97 zahvalnica

Ima: 326 zahvalnica

Telefon: HTC One S

Android OS: 4.1/4.2 Jelly Bean

Mobilni operater: MTS

ROM: Dark Jelly S Edition 4.2.2

Post Pon Avg 06, 2012 1:59 pm

Re: Početnička pitanja i problemi

Kao što si i sam video, odgovora na viewtopic.php?f=62&t=326&start=10#p51968 nema.
Verovatno se, bar ovde, niko osim vas dvojice nije susretao sa ovim, pa samim tim nemamo ni rešenje. Moje lično mišljenje je da to treba u servis, ali profesionalni, pogotovo još ako ima garanciju. Ili da sačekaš da se Milan333 oglasi, pa vidiš da li je i kako on to rešio - u ovo čisto sumnjam jer nije bio mesec dana.
I info zaubuduće, nema potrebe da postavljaš iste postove u više tema, prvo nisi jedini ovde, a drugo, ko treba taj i vidi :)
"Mene, ako me se sete za Dan bezbednosti sete, a ako ne, nikom ništa, to je bila moja građanska dužnost. Najveće zadovoljstvo bit će mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
<<

vboirer

Android Novajlija

Pridružio se: Uto Avg 07, 2012 3:45 am

Podelio: 0 Zahvalnica

Ima: 0 Zahvalnica

Telefon: HTC Desire C

Android OS: 2.3 Gingerbread

ROM: df wte

Post Uto Avg 07, 2012 4:05 am

Postoji li neka aplikacija za GPS navigaciju ali da mi ne treba internet? Pošto wifi nemam nigde u okolini a ovaj 3g/2g mi skida uzasno mnogo. Imam lepo GPS na fonu (galaxy mini) ali svaka aplikacija trazi pristup internetu, a ja net nemam.

-------------------

obrisan potpis
Poslednji put menjao j361g4 dana Uto Avg 07, 2012 7:05 am, izmenjena samo jedanput
Razlog: obrisan potpis u skladu sa pravilima
<<

j361g4

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Pridružio se: Ned Jan 23, 2011 9:50 pm

Podelio: 97 zahvalnica

Ima: 326 zahvalnica

Telefon: HTC One S

ROM: Dark Jelly S Edition 4.2.2

Post Uto Avg 07, 2012 7:03 am

vboirer je napisao:Postoji li neka aplikacija za GPS navigaciju ali da mi ne treba internet? Pošto wifi nemam nigde u okolini a ovaj 3g/2g mi skida uzasno mnogo. Imam lepo GPS na fonu (galaxy mini) ali svaka aplikacija trazi pristup internetu, a ja net nemam.

-------------------

obrisan potpis

ima ceo topic o tome + na još dosta mesta nabrojane app, između ostalog to su google maps, a pre postavljanja pitanja koristi search i pročitaj pravila foruma.
"Mene, ako me se sete za Dan bezbednosti sete, a ako ne, nikom ništa, to je bila moja građanska dužnost. Najveće zadovoljstvo bit će mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
<<

Maradona

Korisnikov avatar

Android Novajlija

Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 7:58 pm

Telefon: Samsung Galaxy S 2

Android OS: 4.0 Ice Cream Sandwich

ROM: Fabrički

Post Uto Avg 07, 2012 11:26 am

Imam samsung galaxy S2,telenorov,i do sada,odem u servis,i oni mi ubace novi softver,problem mi je,sto nikad nisam mogao sam da preko kies-a regularno dobijem update nove verzije,..uvek moram da odem do njih,sad imam 4.03 i na primer nemaogu da ga stavim na 4.04,..gde da gledam (verzija softvera,kernel,...),odnosno gde moze da se prati da li je dostupan update za moju verziju,..jer kad god idem preko mob ili kiesa da update softver,..nikad ga nema u ponudi ?
<<

lesa0208

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Pridružio se: Pet Avg 13, 2010 2:12 pm

Podelio: 21 zahvalnica

Ima: 146 zahvalnica

Telefon: LG Nexus 4

Mobilni operater: Vip

ROM: Neki cu da flesujem

Post Uto Avg 07, 2012 1:28 pm

Preko odina updejtuj, kies zaboravi jer je smece od softvera a desavalo se da kies i ubije telefon... a imas Samfirmware pa tamo juri sve sta ti je potrebno.
Ne odgovaram na PM!!!! Sve sto imate da pitate pitajte preko foruma.

We live in the era of the smart phones and stupid people.
<<

anarom87

Android Novajlija

Pridružio se: Sre Avg 08, 2012 5:34 pm

Telefon: Huawei U8110

Android OS: 1.1

Post Sre Avg 08, 2012 6:08 pm

Pozzz svima...

Posto sam nov imam jedno jedino pitanje zastp kad god instaliram (koji god rom da ubacim) imam problem sa mrezom inace imam mts-ov Huawei u8110 i UVEK mi prijavljuje da mi se telefon zove u8120 a nije....pomoc ako moze ^^
<<

johnny bravo

Korisnikov avatar

Prijatelj Foruma

Pridružio se: Pet Avg 26, 2011 12:42 pm

Podelio: 22 zahvalnica

Ima: 39 zahvalnica

Telefon: Huawei Ascend G300

ROM: Dazz R6 CM10

Post Čet Avg 09, 2012 6:20 am

Imaš custom Rom(8100,8110,8120) i to se lako prepravlja u buid.prop-u.Kakav je problem sa mrežom?
<<

acaignjat

Korisnikov avatar

Android Novajlija

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 11:31 am

Podelio: 2 zahvalnica

Telefon: Samsung Galaxy Note

Android OS: 4.0 Ice Cream Sandwich

Post Čet Avg 09, 2012 2:29 pm

Poštovani iskusni korisnici Androida.
Dobio sam pre par dana Samsung Galaxy Note I. Ovo je moj prvi susret sa Android telefonom, te bih molio za pomoć kako startovati telefon, da li prvo nadograditi Android na Ice Cream Sandwich, ili pak nešto drugo.
Kao totalnom početniku preporučite mi neka mesta na Srpskom jeziku gde postoje uputstva za početne korake u korišćenju ovog telefona, kao i Androida.
Hvala svima unapred na pomoći.
<<

blue_boy

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Pridružio se: Ned Apr 11, 2010 8:38 pm

Podelio: 16 zahvalnica

Ima: 74 zahvalnica

Telefon: HTC Desire

Mobilni operater: Telenor

ROM: CM7

Post Čet Avg 09, 2012 2:33 pm

Pozdrav i dobrodosao :)

Kreni prvo od samog upoznavanja sa telefonom. Za pocetak mozes da procitas sekciju sa cesto postavljanim pitanjima.
Preporucujem:
  Kod:
Ovaj deo poruke je sakriven za goste. Molimo Vas da se ulogujete kako biste videli kompletnu poruku.

Za operativni sistem i update istoj sacekaj malo, gde zuris. Ovo sto ti dolazi sa telefonom je dovoljno pocetnicima.

Pozz.
If it's not fixed, it's broken
<<

Milan333

Korisnikov avatar

Android Početnik

Pridružio se: Čet Maj 03, 2012 8:47 pm

Telefon: Huawei Ascend Y200

Mobilni operater: Telenor

Post Pet Avg 10, 2012 12:13 am

j361g4 je napisao:Kao što si i sam video, odgovora na viewtopic.php?f=62&t=326&start=10#p51968 nema.
Verovatno se, bar ovde, niko osim vas dvojice nije susretao sa ovim, pa samim tim nemamo ni rešenje. Moje lično mišljenje je da to treba u servis, ali profesionalni, pogotovo još ako ima garanciju. Ili da sačekaš da se Milan333 oglasi, pa vidiš da li je i kako on to rešio - u ovo čisto sumnjam jer nije bio mesec dana.
I info zaubuduće, nema potrebe da postavljaš iste postove u više tema, prvo nisi jedini ovde, a drugo, ko treba taj i vidi :)

nosio sam ga u servis i samo su ga isflesovali jer su mislili da je problem softverski...ali kada sam izasao iz servisa radio je super jos nekih sat vremena a onda ponovo na staro se vratio...ipak mislim da je problem hardverski ali nisam siguran...ako neko sazna resenje ili ima neku ideju neka udari jedan reply na ovaj post...pozdrav
PrethodniSledeća

Povratak na Android ćaskanje