Registruj se!

ZTE Racer II iskustva i utisci

<<

Gremlin

Android Novajlija

Pridružio se: Pon Jun 18, 2012 12:12 am

Podelio: 0 Zahvalnica

Ima: 0 Zahvalnica

Telefon: ZTE Racer II

Android OS: 2.2 Froyo

Mobilni operater: MTS

ROM: Fabrički

Post Ned Jul 08, 2012 10:29 pm

Re: ZTE Racer II iskustva i utisci

Kako se restartuje ovo govance od telefona?
<<

Spykey

Android Novajlija

Pridružio se: Sub Maj 05, 2012 6:07 pm

Podelio: 5 zahvalnica

Telefon: Huawei U8110

Android OS: 2.0/2.1 Eclair

Post Pon Jul 09, 2012 9:42 am

Znam da moze na Hawajcu U8110, ali me zanima ovaj ZTE Racer2, koristi ga moja zena!? Ista stvar i na mom Galaxy Y Pro, i stvarno me nervira da ne postoji ta opcija u fabrickom ROM-u!? A Hawajac se budi i na OK kruzni centralni taster, kod njega je OK, iako mu je Eclair verzija!
<<

sole92

Android Novajlija

Pridružio se: Uto Jul 10, 2012 3:52 pm

Post Uto Jul 10, 2012 4:17 pm

Ljudi imam ovaj telefon duze vremena, nisam imao problema.. A onda me je usb kabal poceo muciti. Nije hteo da puni,ni kada ga prikacim na komp,a ni na punjac koji se povezuje sa kablom. Ponekad kada mu uhvatim ugao on puni, ali sad vise nece ni tako. Nisam hteo da ga nosim u mts, nego sam otisao i kupio nov kabal, ali ni on nece da radi nikako. Onda sam pozajmio od drugara punjac od Samsunga i radi normalno,puni bez problema. Zna li neko u cemu je problem????
<<

PAGZLY

Korisnikov avatar

Globalni moderator

Pridružio se: Uto Maj 17, 2011 10:07 pm

Podelio: 5 zahvalnica

Ima: 1629 zahvalnica

Telefon: Huawei Ascend G300

Android OS: 2.3 Gingerbread

Mobilni operater: Telenor

ROM: Moj-B899

Post Uto Jul 10, 2012 5:33 pm

Verovatno u punjaču!
1. Pročitajte pravila Foruma!
2. Pročitajte forum pre nego što postavite pitanje!
3. PRIVATNE PORUKE SU MI ISKLJUČENE, sve što vas interesuje pitajte na forumu!

1 3 5

├┼┼┐ http://mfi.re/?42k376h

2 4 6 R
<<

mkamaki92

Android Novajlija

Pridružio se: Čet Maj 10, 2012 8:09 pm

Post Uto Jul 10, 2012 6:04 pm

Posleg svog ovog citanja i tumaranja po forumima (sto nasim,sto stranim) molim vas za odgovor:

Da li postoji dekodiranje ovog telefona i instalacija novog "sistema" ,kako je to bilo i na Raceru I? "

HVALA!
<<

sole92

Android Novajlija

Pridružio se: Uto Jul 10, 2012 3:52 pm

Post Uto Jul 10, 2012 6:57 pm

PAGZLY je napisao:Verovatno u punjaču!

Kako mislis u punjacu??? Nemam obican punjac, vec produzetak za usb kabal koji ide u struju. I mislio sam da je on crkao, ali bi onda usb mogao na komp, a on nece ni tako.
<<

Gremlin

Android Novajlija

Pridružio se: Pon Jun 18, 2012 12:12 am

Post Uto Jul 10, 2012 11:49 pm

Svi koji hoce da dekodiraju telefon, evo resenja:)
  Kod:
Ovaj deo poruke je sakriven za goste. Molimo Vas da se ulogujete kako biste videli kompletnu poruku.

E, sad ja imam problem:)
I ZATO MOLIM ZA POMOC!!!
Telefon blokira odjednom i ne reaguje na komande.
Desava mi se da ona dva dugmica za poziv ne rade, niti srednje dugme, niti hoce da se zakljuca.
Kako se podesava da otkljucavam telefon preko dugmeta za prekid pozIva, da ne pritisak uvek dugme na vrhu za gasenje?
HVALA SVIMA UNAPRED!!!
Poslednji put menjao PAGZLY dana Sre Jul 11, 2012 12:17 am, izmenjena samo jedanput
Razlog: LINKOVI U CODE TAG
<<

User

Android Novajlija

Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 3:30 am

Ima: 1 Zahvalnica

Post Čet Jul 12, 2012 10:26 pm

mkamaki92 je napisao:Posleg svog ovog citanja i tumaranja po forumima (sto nasim,sto stranim) molim vas za odgovor:

Da li postoji dekodiranje ovog telefona i instalacija novog "sistema" ,kako je to bilo i na Raceru I? "

HVALA!

Gremlin ti je ostvaio link sto se tice dekodiranja, ali da li to radi...nisam cuo da se neko javio.

Sto se tice "sistema", instalacija nije problem, samo nemamo drugi "sistem", bar ja nisam naisao na drugi. Pod "sistem" podrazumevam i zvanicni/nezvanicni update i Custom ROM.
<<

bajazdaja

Korisnikov avatar

Android Novajlija

Pridružio se: Uto Mar 20, 2012 7:51 pm

Post Pon Jul 16, 2012 7:00 pm

Ajde da i ja ostavim utisak i obuhvatim sve prilike i neprilike ovog telefona... 8-)
dizajn telefona je lep cak deluje na lepsi pol kao falus,oduseve se kad ga vide,vole da ga diraju i rado ga uzimaju u ruku,zato ga nosim stalno sa sobom 8-) sto se tice obavljanja radji na istom,problem je bio kad sam ga tek kupio,zakucavao je i trebalo mu je dosta vremena da otvori bilo koji app,stigao je bez mogucnosti lwp sto jednostavno ne moze da se oprosti i precuti,telefoni danas nisu samo za zvanje i por,za to postoje dobri stari ''digitroni'',citao sam po raznim forumima da ljudi imaju problema sa baterijom,jednostavno ili je losa baterija ili imaju potrosnju energije na nepotrebne stvari sto se opet da regulisati pomocu raznih app,ako zanemarimo da je grafika telefona naspram drugih telefona malko losija a zanemaricemo jer za te pare je sunce,telefon je za jedno opusteno koriscenje dobar,
par stvari koje bi preporucio ljudima koji planiraju da kupe ovaj telefon preko mts,vip...je da kad ga podignu dobice dozvolu da ga 48 sati ''arce'' tj zuljaju ko kamen u patici i ako primete nesto da odmah prijave,prvo pogledajte ekran dali je citav dali ima vazduha u staklu tj sve ukupnu citavost,zatim posto ce im biti receno (barem meni jeste) da prvi put punim bateriju kad se totalno isprazni,iscedi,obratite paznju na duzinu tog perioda praznjenja,ekran se malo jace ljusti bas zato ako vam devojka,drugarica,zena ima dugacke nokte manje im davajte telefon :laugh: a ako ste dama makazice u ruke i skratite roznate tvorevine koje stite prste 8-) sve u svemu telefon je odlican kako za normalne korisnike tako i za zahtevnije :laugh: uzivajte
<<

sasha_pfc

Android Novajlija

Pridružio se: Čet Maj 17, 2012 9:06 pm

Post Pon Jul 16, 2012 9:15 pm

E bas fino...evo, drugi mesec koriscenja...ne radi mi gornji deo tac skrina, znaci ne mogu da:
- napisem novu poruku ( nego moram alternativnim putevima )
- pogledam status bar ( propustene pozive, poruke, itd... )
- iskljucim vibraciju tastature
- i sve druge opcije koje se nalaze u tom delu tac skrina

bas fino... zna li neko mozda resenje ili da se pomirim s tim da taj deo ne radi? Ne bih dao vise od 399,90 dinara za popravku ovog telefona.

Sve drugo, zaista pohvale za telefon! Ko nema potrebu da igra templ ran i njemu slicne igrice, telefon je super. Evo npr, drug ima telefon od 450 eur, a ne koristi ni 2 opcije vise od mene. Znaci, sasvim zadovoljavajuce.
PrethodniSledeća

Povratak na ZTE Racer II