Iskustva i utisci Samsung Galaxy S3

Prvo malo o dimenzijama telefona:
Dimenzije su takve kakve su,a zbog ovolikog ekrana nisu mogle ni biti manje, telefon ne lezi bas najbolje u ruci (bar meni, mozda ce nekom odgovarati vise) za moj pojam je mnogo tanak i mnogo lagan pa sam imao utisak da ce svakog momenta da ispadne iz ruke.
Ekran je fantastican, odlican prikaz boja i takodje odlicno osvetljenje. Rezolucija takodje ogromna, mada to je po meni bespotrebno, kada se ucitava neki sajt uopsgte se ne mogu videti slova vec je neophodno zumiranje da bi se nesto procitalo. Reakcija na dodir takodje odlicna, u nekim trenutcima nisam imao utisak da dodirujem ekran vec sao priblizim prst na milimetar od ekrana i reaguje, dva tastera ispod ekrana (meni i back) mozda i previse osetljivi, par puta me je izasao iz aplikacija iako to nisam hteo (dokacim back dlanom).
Tster home je nekako "jeftin" na dodir i imam utisak da ce da se raklima pole par meseci. Od tgastera ima jos power tasgter koji je ok kao i tastere za pojacavanja/smanjivanje zvuka. Nedostatak, i to veliki, je taster za kameru.
OS ne treba puno komentarisati, ICS uparen sa ovakvim hardverom prosto ne moze da zabaguje ni u jednom momentu, a bilo bi i bruka da na ovakvom aparatu nesto zabada

I samo da na kraju prokomentarisem opciju idetifikacije otvorenog oka i gasenja svetla na ekranu kada se zatvore oci - To je po meni cista glupost jer pola vremena ne radi uopste.
ZTE Racer II 2.2 froyo
HTC Wildfire 2.2 froyo