Zicko je napisao:A koji je to folder...Posto se meni pojave folderi:android secure,Android,DCIM,LOST.Dir ?

Android Novajlija
Pridružio se: Sub Maj 19, 2012 9:36 am
Podelio: 0 Zahvalnica
Ima: 0 Zahvalnica
Telefon: Telenor Touch Plus / ZTE Vivacity Blade 2
Android OS: 2.3 Gingerbread
Mobilni operater: MTS
ROM: Fabrički
).. Imam ovaj telefon i svima ga toplo preporucujem.
?SrdjanM je napisao:Iskustvo sa One Touch/Alcatel telefonom mi kaže da je lako namestiti običnu tastaturu za kuckanje... Na Touch Plus su nešto drugačija podešavana i nikako ne mogu da provalim opciju obične tastature, smara me qwerty tastatura sa sitnim slovima a prsti mi nisu baš tankiPa molim za pomoć nekog ko je uspeo da postavi običnu tastaturu

ali ja neznam da li je to samo do mog modela ali ovaj telefon se GREJE KAO RINGLA!!! ZNACI NISAM MOGAO DA VERUJEM! Posle 30 minuta koriscenja telefon je u gornjem delu bio toliko vreo da nisam mogao da ga drzim!!!
Osim tog pregrejavanja telefon je odlican. 
Rostilj xD je napisao:Reklamiraj!Ako ima manje od nedelju dana kako si ga uzeo..imas pravo da trazis drugi.

malenko je napisao:Juče sam uzeo u Telenoru na ugovor Touch Plus. Koristiću ga kao drugi telefon. Telefon je dosta dobar, jedino me nervira što ona četiri donja tastera često ne svetle. U stvari još nisam skontao kad svetle, a kad ne svetle. Pokušao sam da upratim ali nema pravila. Da li je to još neko primetio na svom telefonu.

Android Novajlija
Pridružio se: Pet Jun 29, 2012 9:14 pm
Podelio: 0 Zahvalnica
Ima: 0 Zahvalnica
Telefon: Telenor Touch Plus / ZTE Vivacity Blade 2
Android OS: 2.3 Gingerbread
Mobilni operater: Telenor
ROM: Fabrički
Povratak na Telenor Touch Plus / ZTE Vivacity Blade 2
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju